PROJEKAT ADRIA MEDIA GROUP, ZASADI DRVO, U FINALU INMA GLOBAL MEDIA AWARDS

PROJEKAT ADRIA MEDIA GROUP, ZASADI DRVO, U FINALU INMA GLOBAL MEDIA AWARDS

Veliki projekat┬áAdria Media Group,┬áZasadi Drvo, na┼íao se u finalu takmi─Źenja Global Media Awards, koje organizuje┬áInternational News Media Association (INMA). Ove godine bilo je 824 prijavljenih, iz 242 medijske ku─çe i 44 zemlje.

INMA┬ádodeljuje ove presti┼żne nagrade u medijima od 1937. Ove godine, u 15 kategorija, takmi─Źenje┬áGlobal Media Avards┬ánagra─Ĺuje inovacije u izgradnji brendova, vesti, izvrsnosti platforme, razvoju publike, prodaje reklama i negovanju korporativne kulture. Prijave su tako─Ĺe podeljene u dve grupe: globalni / nacionalni brendovi i regionalni / lokalni brendovi.┬áAdria Media Group takmi─Źi se u grupi globalni / nacionalni brendovi, u okviru kategorije ÔÇ×Best Public Relations or Community Service CampaignÔÇť.

INMA┬ázajednicu ─Źini vi┼íe od 11.000 ─Źlanova u vi┼íe od 800 kompanija za novinske medije u 70 zemalja. Proslavljaju─çi svoju 90. godi┼ínjicu, INMA je najva┼żnija mre┼ża industrije medija za razmenu ideja s ─Źlanovima koji su povezani putem konferencija, izve┼ítaja, vebinara i najboljih praksi.